Ak-Ters • Всі тури в одному місці
+38099-027-08-25 (WhatsApp), 096-793-93-26 (Viber). mailing@ak-ters.com.ua

Є дата перших чартерів до Туреччини?!

Міністерство культури та туризма Турецької Республіки прийняло рішення стосовно відновлення туристичного сезону для українців. Про це повідомляє місцеве видання Turizm Guncel.
Починаючи з 10 червня, на підставі рекомендацій уповноважених органів, Туреччина розпочне приймати авіарейси з інших країн, які успішно подолали наслідки коронавірусу.
Щодо України, попередня дата початку польотів між двома країнами – 15 липня за умови погодження обома сторонами. Це рішення стосується не тільки курортних зон, але й всієї території країни.

Коментуючи це рішення влади Турецької Республіки, власник туроператора ANEX Tour Нешет Кочкар сказав : "Ми вітаємо визначену дату початку польотів, адже тепер маємо можливість спланувати частку курортного сезону, що залишилась. Також готелі, які планують співпрацю з українським ринком, отримають час на підготовку до відкриття."

Нагадаємо, що починаючи з 15 травня, в Туреччині розпочато видачу сертифікатів безпеки, які необхідні підприємствам туристичної галузі аби відновити свою діяльність.
Також стало відомо, що національний авіаперевізник Turkish Airlines після відновлення рейсів до України, планує використовувати на маршруті Стамбул – Київ літак Boeing 787 Dreamliner.

Стосовно рейсів до української столиці, Дрімлайнер буде задіяний для виконання рейсів TK457/458 та TK459/460 Стамбул - Київ - Стамбул щоденно, іноді, в залежності від завантаження, перевізник буде експлуатувати на марщруті Airbus 330-200/300, який вже виконував ці рейси до початку пандемії коронавірусу.

Автор

Коментувати

*