Словарь отельера
СЛОВНИК ГОТЕЛЬЄРА: У ДОПОМОГУ ІВЕНТОРУ
??RFP (Request for Proposal) – запит в готель на надання розрахунку на захід чи поселення групи
??Rooming List – список учасників групи з персональними даними та датами проживання, присвоєними категоріями номерів
??GROUP LEADER – лідер групи, особа, відповідальна за організацію заходу та прийняття рішень, внесень змін, оплату рахунків
??MASTER ACCOUNT, POSTING MASTER – віртуальний рахунок, на який записуються всі витрати вашої групи. У разі, якщо необхідно розділити витрати Організатора та Гостей, створюються окремі рахунки. Важливо встановити правила гри заздалегідь як з готелем, так і гостями
??RACK RATE – тариф, що діє на стійці готелю, офіційно опублікований тариф
??GROUP RATE – тариф, запропонований спеціально для Вашої групи
??COMISSIONABLE / NON-COMISSIОNABLE rate – тариф, з якого вашому агентству готель виплатить комісію за розміщення Вашої групи / нетто-тариф, подальшої виплати комісії не буде
??TWIN ROOM – номер з роздільними ліжками
??DOUBLE ROOM – номер з двома роздільними ліжками (KING SIZE BED – ліжко розміром 1,9 * 2 м, QUEEN SIZE BED – ліжко розміром 1,5 * 2 м)
??EXPRESS CHECK IN / CHECK OUT – прискорена процедура поселення / виселення групи
??COMPLIMENTARY ROOM (COMP ROOM) – номер, який готель надає представнику групи безкоштовно
??UPGRADE – підвищення категорії номера безкоштовно
??DDR (Day Delegate Rate), DDP (Day Delegate Package) – пакет учасника конференції, який формується як ціна на 1 учасника / день, що включає проживання, харчування, оренду залів та ін.
??CUT OFF DATE – гранична дата скасування броні вашого заходу, після настання якої номера і зали готель віддає у вільний продаж
??M & E Manager (Meetings & Events Manager) – менеджер по організації заходів
??F & B Manager (Food & Beverage Manager) – менеджер ресторану, банкетний менеджер
??BUFFET BREAKFAST, LUNCH, DINNER – сніданок / обід / вечеря в форматі «шведська лінія»
??OPEN BAR – відкритий бар, можливість за певний тариф користуватися асортиментом алкоголю без ліміту
??СORK FEE (CORKAGE) – плата за відкриття пляшки алкоголю, який Ви завезли самостійно за погодженням з готелем
Забронировать отель по отличной цене прямо сейчас:
Booking.com