Ak-Ters • Всі тури в одному місці
+38099-027-08-25 (WhatsApp), 096-793-93-26 (Viber). mailing@ak-ters.com.ua

Важлива послуга у 2 кліки: українці зможуть замовити онлайн довідку про несудимість

МВС вводить новий онлайн-сервіс – замовлення довідки про відсутність судимості. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

“Послуга, яка забирала десятки годин, була “розплідником” корупції, викликала злість і обурення – трансформована в 2 кліки і усмішку на вашому обличчі”, – йдеться в повідомленні.

Відомо, що послуга буде доступна безкоштовно в режимі 24/7.

За словами Авакова, отримати готову довідку можна в будь-якому сервісному центрі МВС, незалежно від місця реєстрації. Сьогодні вже працює 153 СЦ по всій країні, і ця система постійно розвивається.

Глава МВС розмістив детальну інструкцію, як замовити зазначену довідку.

“Ви заходите на сайт mvs.gov.ua або hsc.gov.ua, вибираєте спосіб зареєструватися, скориставшись електронним цифровим підписом або IDBank. (Клік 1). Заповнюєте електронну форму, вказавши, в якому із сервісних центрів МВС (зі списку) вам зручно забрати готову довідку. (Клік 2). Відправляєте форму. Все, ваша заявка обробляється та формується в автоматичному режимі. Потім ви отримуєте повідомлення на електронну пошту, що документ готовий, приїжджаєте і забираєте”, – пояснив Арсен Аваков.

Міністр також зауважив, що жителі сільської місцевості можуть отримати довідку про відсутність судимості в мобільному Сервісному центрі, який обслуговує їхній район.

Услуги по оформлению виз ЗДЕСЬ

Забронируй отель в Париже, Нице, Каннах….



Booking.com

Автор

Коментувати

*